Menu
TOPZINE.cz
Vzdělání a kariéra

Splňuje vaše společnost standard ISO 27001?

ISO 27001 je označení standardu pro systém řízení informační bezpečnosti v organizaci. Akreditovanou certifikaci vydává Mezinárodní organizace pro standardizaci ISO (International Organization for Standardization) a zahrnuje bezpečnost veškerých dat společnosti od papírových dokumentů, informačních a komunikačních technologií až po znalosti a kvalifikaci zaměstnanců a technickou ochranu proti počítačovým podvodům. Splnění normy ISO 27001 přináší do společnosti jasná bezpečnostní pravidla týkající se úniku citlivých firemních informací a snižuje riziko jejich zneužití.

Prevence je základ

Norma ISO 27001 je určena pro organizace soukromého i veřejného sektoru. Nehraje roli velikost ani lokalita společnosti. Norma specifikuje především požadavky na řízení informační bezpečnosti. Při udělování certifikace se posuzuje schopnost organizace vytvořit a udržovat komplexní systém informační bezpečnosti.

Safetica pomáhá plnit normu ISO 27001

Společnost Safetica nabízí svým klientům jednotné zabezpečení všech klíčových firemních dat a pomáhá určovat, kdo má mít k jednotlivým datům přístup. Zabezpečení se týká firemních dokumentů, smluv, strategických plánů, osobních údajů zaměstnanců, databází a obchodních informací. Díky produktu společnosti Safetica bude vaše firma chráněna proti nechtěnému úniku dat prostřednictvím e-mailů, cloudu, sociálních sítí, přenosných zařízení a dalších způsobů. Nepodceňujte ochranu dat. Safetica pomůže minimalizovat rizika ztráty dat.

Díky řešení společnosti Safetica zjistíte možné bezpečnostní problémy ve vaší firmě, nastavíte jasná pravidla ochrany všech firemních dat a zabráníte úniku citlivých dat. Spolu s bezpečnostními opatřeními produktu Safetica se vaší společnosti podaří jednoduše splnit podmínky normy ISO 27001 a vaše data budou vždy v bezpečí.

Ohodnoťte tento článek:
0
Právě čtete

Splňuje vaše společnost standard ISO 27001?