×
TOPZINE.cz

Restaurace Na Rychtě Praha nabídne pivo-břečku i chutný tatarák ze svíčkové

Trochu odstrčená Restaurace Na Rychtě je nenápadný podnik stojící ve vedlejší ulici, vměstnaný mezi rodinnými domky na okraji pražského Chodova. Je výjimečný svou rozlohou, příjemnou obsluhou i točeným pivem. Pivo Rychtář je vítanou změnou oproti oblíbeným Gambrinusům a Plzním. A jídlo také není k zahození.

FOTO: Restaurace na Rychtě
Vstup do pražské Restaurace Na Rychtě u Chodovské tvrze Foto: Ondřej Hartman, Topzine.cz

Restaurace Na Rychtě nenabízí jen zmíněného Rychtáře (ať už desítku, dvanáctku či patnáctku). Můžete si pochutnat i na polotmavém Démonovi nebo na Černé hoře. Z této nabídky mi nejvíce zachutnal Rychtář dvanáctka, zatímco pivo Démon patřilo mezi to nejhorší, jaké jsem kdy pil. Ale každý dobře ví, že vnímání chuti piva je subjektivní záležitost. Nicméně Démon je břečka.

Dobře vychlazené točené pivo si můžete vychutnat buď na přední zahrádce (pár stolů a židlí pod přístřeškem), na zadní zahrádce (pár stolů a židlí pod stanem) nebo přímo v restauraci (hodně stolů a židlí pod střechou).

Kvalitní obsluha je samozřejmostí

Ať už si sednete kamkoli, obsluha u vás bude co nevidět a ochotně vám vyjmenuje druhy piv a podá jídelní lístek.

Nabídka jídel je pestrá a bezpochyby potěší zvěřina (zvěřinový guláš či daňčí medailonky) nebo široká škála steaků. Jako předkrm můžou posloužit tradiční klasiky,  například utopenec, nakládaný hermelín, sýrové prkýnko nebo třeba tatarský biftek ze svíčkové.

Pivo i jídlo si vychutnáte v klidném pěkném prostředí s ochotnou obsluhou. Možná se někomu může zdát, že příliš dlouho čeká na pivo, ale tento nápoj se zde točí tak, jak se točit má – to znamená nikoli po skle jako v nonstop nalévárně.

narychte.eu

Adresa:
Starochodovská 5/72 Praha 2

Otevírací doba:
so – čt: 11.00 – 23.00 hod.
pá: 11.00 – 24.00 hod.

Hodnocení:
Jídlo 4**** Atmosféra 4**** Obsluha 5*****



Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..