×
TOPZINE.cz

Recept: Usmažte si lidský mozek na víně. Kde sehnat maso a jak na to?

FOTO: Maso

Šťavnatou pochoutku můžete usmažit prakticky každý den. Stačí mít ty správné ingredience a je to! Poradíme vám, jak na to!

Dvě řady kvalitně vypadajícího lidského masa Foto: Kateřina Mikešová, Topzine.cz

Důležité je kvalitní lidské maso. Obvykle stačí zhruba padesát až sto kilogramů živé váhy. Vykašlete se na přílohu – zelenina nebude potřeba.

Klíčem k úspěchu je podlít maso správným vínem

Samotných padesát až sto kilo živé váhy je dobrý základ. Usmažit lidský mozek na víně ale vyžaduje především kvalitní nápoj. Chcete-li, aby se mozek precizně propekl skrz naskrz a nezůstal v něm ani náznak živé buňky, doporučujeme vám nekvalitní krabicová vína, ideálně ta nejlevnější.

Tajemstvím úspěšného smažení lidského mozku je pak to správné množství moku. Máte-li padesát kilogramů lidského masa (natož pak ženského), bude vám pro perfektní přípravu stačit zhruba litr a půl nekvalitního vína. Pokud seženete spíše mužské lidské maso o váze nad sto kilogramů, počítejte aspoň s dvěma až třemi litry patoku. Červené? Bílé? Ideálně kombinovat!

Netřepat, promíchat

Lidský mozek podle váhy živého masa, rychlosti, jakým ho budete podlévat, a (ne)kvality a množství vína smažte zhruba dvě až deset hodin.

Zaručujeme vám, že si na tomto pokrmu užijete minimálně přípravu. Ovšem doporučujeme rychlou konzumaci – druhý den je lidský mozek na víně většinou nepoživatelný.

(Ano, dnes je apríl, nemusíte brát článek doslova.)

Jak se Vám líbil tento článek?
Jak se Vám líbil tento článek?


Diskuse

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..