Menu
TOPZINE.cz
Hudba

Arcade Fire představili živě nové songy. Byl u toho Bono i James Franco

Denisa Šebestová

Denisa Šebestová

1. 10. 2013

Kanadští Arcade Fire o víkendu v americké televizi představili tři nové songy z alba Reflektor. Skladby zazněly v krátkém filmu, v němž si zahráli Bono či James Franco.

FOTO: Arcade Fire

Arcade Fire. | Zdroj: Universal Music

Tři nové skladby, jmenovitě Here Comes The Night Time, We Exist a Normal Person, zazněly v krátkém filmu o Arcade Fire, který natočil režisér Roman Coppola. Zachycuje skupinu při koncertě v Montrealu.

Během vystoupení mohou diváci slyšet dva číšníky, jak diskutují o výkonu kapely. Jeden z nich ho žertem komentuje slovy: „Snaží se znít jako Mumford and Sons.“

Slavní v cameo rolích

V epizodních úlohách se ve snímku objevila řada známých tvářích. Zahrál si zde mimo jiné Bono Vox z U2 či herci James Franco a Ben Stiller. Filmu předcházelo živé vystoupení Arcade Fire v pořadu Saturday Night Live, v němž měla premiéru nová skladba Afterlife.

Nové dvojalbum Reflektor vyjde 28. října a půjde o čtvrtý studiový počin kanadské formace. Minulý týden kapela zveřejnila oficiální seznam skladeb. V titulní písni Reflektor, která je i prvním singlem, hostuje David Bowie.

Kanadsko-americká indie rocková kapela Arcade Fire pochází z quebeckého Montrealu, čítá sedm členů a existuje desátým rokem. Největší úspěchy zatím slavilo jejich třetí album The Suburbs z roku 2010, které získalo cenu Grammy i Brit Award.

Ohodnoťte tento článek:
0
Právě čtete

Arcade Fire představili živě nové songy. Byl u toho Bono i James Franco